Onze produkten en diensten in de voedingsindustrie

Smeringen en levering van smeermiddelen

Wij maken smeerschema’s per machine met daarbij checklisten om uw smeringproces te waarborgen. Wij leveren foodgrade smeermiddelen van Anderol welke een officieel NSF geregistreerd certificaat bezitten. Daarnaast hebben wij regelmatig overleg met de specialisten op het gebied van smeermiddelen en de ontwikkelingen. Ook kunnen wij ondersteuning bieden bij audits welke in uw bedrijf plaatsvinden op het gebied van smeermiddelen. Bij ieder produkt wordt een produktblad (Product Data Sheet) met specificaties en een veiligheidsblad (Material Safety Data Sheet) aangeleverd.

content-foto-1

Een belangrijk onderdeel in uw fabriek/bedrijf zijn de machines. Om de machines zo effectief mogelijk te laten draaien kunnen wij smeringen verzorgen en zo storingen voorkomen. Om de produktie zo soepel mogelijk te laten verlopen is het zeer belangrijk dat uw machines goed en soepel blijven draaien.

Wij kunnen hiervoor speciale smeerschema’s maken per machine zodat u aan de hand van checklisten kunt controleren wat en wanneer er gesmeerd is en met welk middel.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in smeringen in de voedingsindustrie hebben wij een betrouwbare leverancier van smeermiddelen gevonden en wel Anderol. Anderol is wereldwijd bekend en heeft NSF H1 geregistreerde Food Grade smeermiddelen.

De Food Grade smeermiddelen zijn geschikt om bij voedingsprocessen gebruikt te worden. Ze zijn niet giftig, ze zijn smaakloos en geurloos.

Voordat we besluiten om smeermiddelen bij een nieuwe klant te gebruiken maken we eerst een analyse van de machines en onderdelen welke smering nodig hebben en vervolgens maken we een voorstel aan de hand van een equivalentenlijst om over te stappen naar Anderol. In sommige gevallen moeten bepaalde machines eerst gespoeld worden (pompen) en andere gevallen kunnen smeermidden zo worden toegevoegd. Ook doen wij voorstellen om verbeteringen in uw smeerproces aan te brengen, bijvoorbeeld het toevoegen van extra smeerpunten.

De Food Grade smeermiddelen zijn geschikt om bij extreem hoge temperatuur of lage temperatuur gebruikt te worden al naar gelang de vraag. Wij hebben beschikking over de specialisten van Anderol en zij kunnen op basis van hun expertise exact aangeven welke smeermiddelen voor bepaalde machines gebruikt moeten worden.

Ondertussen doen wij al jaren zaken met Anderol en de ervaringen van onze klanten zijn zeer positief over de zowel de kwaliteit als de prijs van de Foodgrade smeermiddelen.

Informatie over Anderol produkten

De informatie van en over Anderol produkten is vinden op de website van Anderol.
Hier zijn bij voorbeeld produktbladen (Product Data Sheet) met specificaties en veiligheidsbladen (Material Safety Data Sheet) te vinden.

naamloos

Dealer in Nederland voor Anderol produkten

De dealer in Nederland voor Anderol smeermiddelen is Matrix Specialty Lubricants B.V.

Matrix logo
slogan-TMR